Samen met ouders op weg naar resultaat

Samen met ouders
op weg naar resultaat

Samen met de nieuwste
leermiddelen aan het werk

Samen met plezier
volop in beweging

Samen ondernemend
en modern voorbereiden
op de toekomst

Samen de maatschappij
vol vertrouwen tegemoet

Volleybaltoernooi

Elk jaar wordt er door Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam een volleybaltoernooi georganiseerd. Ook dit jaar heeft een team namens onze school mee gedaan. Zij hebben de derde plaats behaald, maar het ging natuurlijk vooral om de gezelligheid.

Voorleeswedstrijd

De finale van de voorleeswedstrijd van onze school is weer gehouden. De winnaars van de beide groepen 7 mochten uitmaken wie onze school gaan vertegenwoordigen in de volgende ronde. Namens CBS Onze Wereld zijn dat Kelsey en Noor geworden. Noor zal onze school gaan vertegenwoordigen. Gefeliciteerd en veel succes!

Sinterklaas

Sinterklaas heeft weer een bezoek gebracht aan onze school. Deze keer kwamen hij en zijn pieten in een bakfiets. In de onderbouw heeft hij uitgebreid alle kinderen bezocht. In de bovenbouw is hij komen kijken hoe goed de surprises gelukt waren. De dag werd afgesloten met gezelligheid als pietendisco en spelletjes.

Boomfeestdag

De groepen 7 hebben vandaag deelgenomen aan de Boomfeestdag 2022. Wij hebben bomen geplant aan de Willem van Boelrestraat.

Informatieavond Voortgezet Onderwijs

Voor de ouders en leerlingen is een informatieavond gehouden met betrekking tot de overstaproute naar het voortgezet onderwijs. De overstaproute voor groep 8 ziet u in de afbeelding. Deze route is voor groep 7 anders, omdat zij in plaats van de Eindtoets een doorstroomtoets gaan maken. Informatie over de middelbare scholen vindt u op www.koersvo.schoolprofielen.nl. […]

Opening Kinderboekenweek GI-GA-GROEN!💚📚

Wat hebben wij leuk met de gehele school de Kinderboekenweek geopend! Het was een GI-GA-GROEN feestje. 💚 🎉 De leerlingen hebben mooi gezongen en zelfs een aantal, heel stoer, in het midden gedanst. 🎵Ook hebben twee meiden uit groep 8 een gedicht van Rian Visser voorgedragen tijdens de opening. 🎤