Samen met ouders op weg naar resultaat

Samen met ouders
op weg naar resultaat

Samen met de nieuwste
leermiddelen aan het werk

Samen met plezier
volop in beweging

Samen ondernemend
en modern voorbereiden
op de toekomst

Samen de maatschappij
vol vertrouwen tegemoet

Juf De Kok getrouwd

Op vrijdag 9 september is Juf De Kok getrouwd met Gerben Boogaard. Op woensdag 14 september kwamen zij op school om voor de klas ‘nog een keer’ te trouwen. Gefeliciteerd bruidspaar!

We gaan fluitend het nieuwe schooljaar in!

Op maandag 22 augustus is het nieuwe schooljaar weer begonnen. Het jaar is ingefloten door alle leerlingen op het plein met de ouders als toeschouwers. Wij gaan er samen weer een mooi en leerzaam jaar van maken.

Suikerspin juffen

Vandaag vieren we juffen en meesterdag. Als verrassing maken juf Timmer en juf Martina suikerspinnen van zichzelf en voor de leerlingen.

Afscheid Mevr. Terheijden

Vandaag namen we met de school, ouders en collega’s afscheid van Mevr. Terheijden. Na elf jaar onze directeur te zijn geweest gaat ze nu een nieuwe uitdaging aan op een school in Tholen. We wensen u veel succes en plezier met uw nieuwe baan.

Groep 6B in de Jong 010 Krant

Groep 6B heeft meegedaan aan verschillende onderdelen van de Jong 010 krant. Zo hebben ze meerdere moppen en raadsels ingestuurd. Ze waren zo leuk dat de krant dit zelfs gepubliceerd heeft. Heeft u de krant Jong 010 krant al gelezen? Groep 6B heeft echt oog voor de taal en vindt het leuk om op deze […]

Lekker griezelen 👻✍️

De groepen 5 volgden afgelopen week de workshop “Lekker griezelen”! Want iedereen is wel ergens bang voor. De spoken op zolder, nachtmerries, dat je heimwee krijgt als je uit logeren gaat of om gepest te worden op Facebook. Aan de andere kant houden we ook wel van een beetje griezelen: denk aan de achtbaan, spannende […]