Samen met ouders op weg naar resultaat

Samen met ouders
op weg naar resultaat

Samen met de nieuwste
leermiddelen aan het werk

Samen met plezier
volop in beweging

Samen ondernemend
en modern voorbereiden
op de toekomst

Samen de maatschappij
vol vertrouwen tegemoet

Opening nieuw schoolplein

Op 28 september konden ons mooie, nieuwe schoolplein openen. Er is hard aan gewerkt sinds de zomervakantie, maar nu is het eindelijk helemaal af. De oudste en jongste leerling van de school mochten het lint doorknippen.

Cultuurproject

Vandaag is ons cultuurproject afgesloten met een tentoonstelling. De afgelopen weken hebben alle kinderen (en leerkrachten) gewerkt aan een persoonlijke ‘Face-Box’. Deze zijn versierd en gevuld met allerlei persoonlijke dingen.

Fancy Fair

Wat een opkomst! We zijn er echt een beetje stil van… Bedankt voor uw hulp, het heerlijke eten, de positieve woorden en alle gezelligheid. In het bijzonder willen we ook de sponsoren van de prijzen, de hulpouders en de makers van het eten bedanken. Zonder u allemaal was deze Fancy Fair niet zo’n succes geweest. […]

Groep 5/6 Voetbalteam derde van Rotterdam

Op woensdag 19 april mocht groep 5/6 meedoen aan de finale ronde van het schoolvoetbaltoernooi bij De Kuip. In de poule bereikten ze de 2e plaats, waardoor zij zich plaatsten voor de halve finale. Die werd verloren, maar de strijd om de derde plaats wonnen zij daarna wel. Wij zijn erg trots op het team.

Volleybaltoernooi

Elk jaar wordt er door Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam een volleybaltoernooi georganiseerd. Ook dit jaar heeft een team namens onze school mee gedaan. Zij hebben de derde plaats behaald, maar het ging natuurlijk vooral om de gezelligheid.

Voorleeswedstrijd

De finale van de voorleeswedstrijd van onze school is weer gehouden. De winnaars van de beide groepen 7 mochten uitmaken wie onze school gaan vertegenwoordigen in de volgende ronde. Namens CBS Onze Wereld zijn dat Kelsey en Noor geworden. Noor zal onze school gaan vertegenwoordigen. Gefeliciteerd en veel succes!